Retailians tjänster inom Retail Cash Management hjälper butikskedjor att effektivisera kassaflödet från kassan till banken. Tjänsterna är fokuserade på detaljhandelsspecifika funktioner vilka Retailian har stor erfarenhet av. Traditionellt arbete med att effektivisera kassaflödet täcker ofta inte in det som är unikt för detaljhandeln vilket innebär att viktiga områden förbises.

Besparingspotentialen i kassaflödet är avsevärd och i många kedjor kan det finnas miljontals kronor att spara. Retailian har hjälpt butikskedjor att spara mångmiljonbelopp per år i det här kassaflödet.

Tjänsterna inkluderar bland annat optimering av värdetransportfrekvenser, uppsnabbning av insättningar av kontokorts- och kontantlikvider genom spårning av varje likvid, systemstöd specifikt för detaljhandeln för att prognostisera likviditeten samt stöd vid upphandlingar av kortinlösen, kassauppräkning, värdetransporter, kassasystem, kontokortssystem, med mera.

 

Kontakta oss idag på 08-28 26 32 eller rickard.skold@retailian.se  så berättar vi mer om Retail Cash Management och vårt erbjudande just nu.